0

Bayrağı, dini, ırkı olmayan yeni bir dünya devletini nasıl kuracaklar? Florür projesindeki gizli amaçlar? Zihin kontrolü nasıl yapılıyor? Efibiz bezini nasıl tahrip ettiler? Mavi ışık projesiyle Deccal mucizeleri. Sahte uzaylı istilası ve Kur’anı Kerim’de uzaylılar. Sosyal medya projesiyle aile hayatı nasıl bitirilecek? Yeni nesil Deccal orduları kimler olacak? Kayıp çocuklara neler oluyor? GDO plan ile insan DNA’sını nasıl değiştirecekler? Nüfusu ziraatten nasıl koparttılar? Modern tıp ve gizlenen aşıların etkisi… Müslüman ülkelerde gayri müslim örgütlenmeler. Cinsiyetsiz toplumlar nasıl oluşturacaklar?

Afrika nasıl sömürgeleştirildi? Hristiyanlık ve Yahudilik nasıl tahrip edildi? Diğer dinlerde son peygamber Hz Muhammed (sav) olduğun belirtilmiş? Allah neden tek din yaratmadı yoksa tüm dinlerin ismi İslam mı? Neden İslam dinini seçmeliyim? Gerçek Hristiyanlar cennete girecekler mi? İnançsız bir nesil projesine karşı bilimsel olarak ispatlanmış Kur’an-ı Kerim mucizeleri nelerdir? Hz. Muhammed ( sav) çok evlilik yapmasındaki hikmeti nedir? Kur’an’da neden “Biz” geçiyor? Müslümanlar bilimde ilerledi mi? Neden sezeryan doğum ile hastalıklı bebek doğum oranları artmaya başladı?

Kadın neden aile hayatında önemlidir? Allah yanlışları neden düzeltmiyor? Her şey Allah’ın iradesiyle oluyorsa seçme ve irade özgürlüğüm nerde? Neden ölen de Müslüman, öldüren de Müslüman?
Kıyamet ambarı ve Hz. Yusuf kıssasındaki sır nedir? Bir dava için neden gençlik önemli ve hangi projelerle işsizlik azaltılabilir? Ülkede hangi problemler var ve devlet yöneticileri nasıl müdahale edebilir? Tarım ve hayvancılık nasıl geliştirilebilir? Ülkeleri yönetenler siyasetçiler mi yoksa iş adamları mi? İdarecide bulunması gereken vasıflar nelerdir? Deccaliyet sistemine karşı neler yapılmalıdır?

Leave a Comment

İlgili İçerikler